Wereldlicht Aflevering: Wat er ook gebeurt

Wereldlicht Aflevering: Wat er ook gebeurt

Bij Wereldlicht dit keer speciaal aandacht voor meerdere Nederlandse gospelartiesten waaronder Herman Boon en Elly, Lee Ann, Elise.

Herman Boon

Herman Boon is van Herman Boon Ministries en heeft als doel om mensen te bereiken met de liefde van Jezus en mensen te trainen om een discipel van Hem te worden, zodat zij ook weer anderen kunnen trainen. Herman Boon zelf is zanger, cabaretier en presentator. Herman Boon is geboren op 6 juni 1958 en getrouwd met Jenny. Samen hebben zij vier kinderen. Herman groeit op in Den Helder en begint al begint al jong met cabaretwerk. Vervolgens doet hij de lerarenopleiding met een verdieping in muziek, waardoor hij, naast cabaret, ook als muziekdocent voor de klas staat.

Elly, Lee Ann, Elise

Elly, Lee Ann, Elise zijn eigenlijk Elly Zuiderveld, Lee Ann Vermeulen en Elise Mannah. “Drie vrouwen uit drie generaties, met een gezamenlijk repertoire van letterlijk honderden liedjes, nu met een CD waar elke vrouw zichzelf in terug kan vinden. Sinds 2010 zijn ze samen begonnen met hun unieke live programma, de zogeheten Cappuccinoconcerten in de christelijke boekhandels, kerken en theaters”, zo is te lezen op gospel.nl.

Gewoon luisteren!

Benieuwd naar de muziek? Gewoon luisteren! Dat kan zaterdag en zondag tussen 09.00 en 12.00 uur op Sun Radio NL.

Voorproefje

Een video van Elly, Lee Ann, Elise:

Deel dit bericht!

Tags: , , , , , , ,

Accessibility