Aflevering: Diep van binnen

Aflevering: Diep van binnen

Bij Wereldlicht dit keer speciaal aandacht voor drie Nederlandse gospelartiesten: Leen Koster, Gerald Troost en Menno Ouweneel. Je hoort respectievelijk muziek vanaf de albums ‘Diep van binnen’, ‘Wereld van verschil’ en ‘This is my Story’.

Leen Koster

”Leen Koster is spreker, zanger en songwriter”, zo staat in zijn biografie. “Op 6 november 2015 is zijn eerste CD “Diep van binnen” uitgekomen. De cd werd geproduceerd door Ralph van Manen en werd uitgegeven door Ecovata. Na het uitkomen ervan kwam deze direct op nummer 1 in de Nederlandse Gospel top 10″.

Gerald Troost

Wie is Gerald Troost? Dat kan hij het beste zelf vertellen: ”Of ik nu een lied schrijf, een coachinggesprek voer of een reis maak, mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aan doen. Mensen aanmoedigen, naast mensen staan, gelovigen troosten te midden van verwarring, vertwijfeling en verdriet. Ik doe niets liever dan mensen wijzen op de schoonheid van het evangelie en ik besef dat mijn muziek en mijn activiteiten krachtiger worden als ik Jezus centraal stel in alles”.

Menno Ouweneel

Vandaag het album ‘This is my Story’: “De cd This is my story is een registratie van 10 jaar liederen uit het leven van Menno Ouweneel. Luisterliedjes die Gods grootheid, liefde en trouw weerspiegelen en veelal geschreven zijn met een bijbeltekst als uitgangspunt”, vertelt hij bij Gospel Uit De Lage Landen.

Gewoon luisteren!

Benieuwd naar de muziek? Gewoon luisteren! Dat kan zaterdag en zondag tussen 09.00 en 12.00 uur op Sun Radio NL.

Deel dit bericht!

Tags: , , , , , , ,

Accessibility