Over Sun Fm


SUN FM: Sun. Fun. MUSIC!  
Waar je ook bent: haal met één klik de zon in huis. 


Programma

Sun FM Beachradio volgt het ritme van het strand. Een heerlijk en uniek radiostation dat dus zeker niet de hele dag hetzelfde klinkt! Net als op het strand, keert na een levendige middag, in de avond de rust weer terug om heerlijk te genieten en relaxen.

Een speciale 'moodflow', waarbij over iedere plaat is nagedacht over het moment van uitzenden, volgt je stemming de hele dag, van opstaan tot laat in de avond. De stemming van de muziek verandert heel geleidelijk: van 07.00 tot 19.00 geleidelijk van vrolijk naar stoer; en van 19.00 tot 01.00 geleidelijk van gezellig naar romantisch. Zo kun je de hele dag blijven luisteren tot je gaat slapen.

Voor de avondprogrammering tussen 19.00 en 01.00, heeft een luisterpanel, waarin met nadruk ook volwassen vrouwen, aangegeven wat men voelt bij bepaalde platen, en de timing hiervan. Ook dat hoor je terug.

In de nacht na 01.00, focussen we op het wakker houden van de nachtwerkers, met uitsluitend swingende uptempo hits en classics, en verrassingen met unieke uitvoeringen.

07.00 - 09.00: SUN IS UP!
Lekker nog éven dromen van een heerlijk hotelbed aan zee. De zon en de heerlijke lucht komen naar binnen door de openstaande ramen - een spannend gevoel. Vrolijk opstaan en lekker meezingen onder de douche met nonstop happy hits, én op de hoogte met elk half uur actuele korte 'Nieuws in 30 seconden'-headlines in het engels en in het nederlands.

09.00 - 12.00: COFFEERADIO: EEN VROLIJK BEGIN VAN JE DAG
Fantaseer je ontbijt in de zon, uitkijkend over de wuivende palmen, en begin je dag met koffie en een glimlach! Het wordt een heerlijke dag.
In Coffeeradio roeren we van alles door elkaar, waar je blij van wordt.

12.00 - 19.00: BEACHRADIO: PLAY IT LOUD!
De hele middag
plezier maken met zomerse stoere 'hot beach hits': waan je op het strand... heerlijk zonnen op het warme zand, met een koel drankje - lekker genietend met je oortjes in en je tenen meewiebelend op de swingende muziek van Sun FM Beachradio.
Of met een Lamborghini, met je haren in de wind, heerlijk cruisen langs de kust.
Met de radio lekker hard!

19.00 - 01.00 DATE NIGHT: LOVESONGS AT SEVEN - TAPAS, WINE & ROMANCE
Als de zon in de zee zakt, verandert ook de muziek op Sun FM. Date night, met romantische muziek voor lovers, om lekker bij te komen onder de zonnebank, of te ontspannen met een glaasje wijn, tapas, én de mooiste sfeervolle feelgood-muziek ooit gemaakt. Hoe later, hoe romantischer: uniek, gezellig en echt genieten. Met je eigen host: ERIC VALENTIJN. Hoor de golven zachtjes ruisen, en geniet met een drankje bij kaarslicht aan het strand!

En in de nacht? Na 01.00 is het 'partytime' en houden we je de hele nacht met lekkere uptempo hits en te gekke partyclassics in unieke nacht-uitvoeringen genadeloos wakker - in de auto lekker hard tourend langs de clubs, stiekem swingend op je werk, of als je gewoon lekker wilt genieten!


'Altijd vakantie'-gevoel thuis in eigen land

Sun FM Beachradio is er voor iedereen die wil genieten van vakantiegevoel als toerist in Spanje: thuis, op het balkon, in de tuin, op het strand, lekker hard in de auto, op het werk, of op je nederlandse vakantie-adres - altijd vakantie, waar je ook bent! 
Zo hoor je, naast een heerlijk zomerse muziekmix, de hele dag in meerdere talen kwinkslagen over de Costa del Sol en Ibiza: over de dure jachten, ontbijten op je balkon bij wuivende palmbomen op het strand, een échte Rolex kopen voor 15 euro op de markt, scheuren met je al dan niet voor een uurtje gehuurde Lamborghini, lekker shoppen in een van de enorme shoppingcenters in Marbella, ontspannen op Mallorca tot de unieke sfeer op Ibiza. Kortom: plezier!

Van een heerlijk levendige beachdag op het strand, tot de romantische sfeer in de avond genietend van het leven met wijn en tapas.

Vormgeving van Sun FM Beachradio is in Nederlands, Duits, Engels en Spaans.

So wherever you go, always take the Sun with you! Sun FM geeft je overdag energie, en laat je 's avonds heerlijk ontspannen en genieten. Met de gratis app neem je de zon altijd en overal met je mee.


Over ons: Sun FM Beachradio is een spaans project onder leiding van Eric Holzhauer (in Nederland bekend van oa. Showbizz NL), en hij is tevens verantwoordelijk voor de muziekformats, vormgeving en dagelijkse muziekscheduling (dank aan Irena voor de support); alsmede voor techniek (veel dank ook aan Erik Zeeman) en de Sun FM soundprocessing. Roger Fletcher maakt iedere week een voorselectie uit alle binnenkomende nieuwe releases. Nieuwe releases die passen bij het dag- of avondformat van Sun FM Beachradio, kunt u sturen naar [email protected]. Music promotors: please send your new releases fitting Sun FM's day- and eveningformats to [email protected].

Sun FM Beachradio is in perfecte kwaliteit te onvangen
via DAB+ op Ibiza, Formentera en Mallorca. Ook is ontvangst mogelijk langs nagenoeg de hele oostkust van Spanje, van Barcelona tot Cartagena op het strand (500 km kustlijn), en aan de Costa del Sol aan de kust tussen Gibraltar en Portugal. Maar natuurlijk luistert u waar ook ter wereld online en met de gratis Sun FM Beachradio app met Apple Carplay voor in de auto: altijd perfecte ontvangst.

En natuurlijk ook met de gratis Sun FM Beachradio app
overal op je mobiel: met  je oortjes in tijdens het joggen, op de fiets, energiek op het werk, op het strand. De app werkt ook met je Apple Watch, en heeft ook Chromecast voor het luisteren via de TV in hotel of thuis.

Thuis luister je ook gewoon
online, vraag je je Smart Speakers 'zet Sun FM Beachradio aan' of geniet je in superkwaliteit via je tuner. Sun is everywhere!

Sun FM Beachradio, Sun FM, Sun Radio en varianten zijn beschermde merken.
Sun FM, met het huidige format, bestaat sinds 2007: het heeft sindsdien onder een officiële licentie uitgezonden aan de Costa del Sol, in de regio's Marbella en Malaga. 'Sun FM Lite Hits' was daarvoor eerder een Nederlands radiostation gemaakt in opdracht van Radio4U/BVDR, dat met 24/7 'easy muziek' en presentatoren als Tom Blom, Rosa G (amerikaans), Rolinha Kross en Patrick van Houten uitzond in de Randstad, waar overigens Eric Holzhauer ook stationmanager was, en Roger Fletcher dagelijkse program director.


Business: advertisements / promotions
Lijkt het u leuk om promotioneel met ons samen te werken, en met name mensen blij te maken, neemt u dan contact met ons op. Dat kan via email: [email protected].
Would you like to promote your services in cooperation with us, primarily making people happy, then please contact us via [email protected].