Luister Sun FM Beachradio ook via DAB+ in de auto en met je portable radio langs de hele Noordzeekust in de Randstad, van Hoek van Holland tot Den Helder, en op je boot op het Gooimeer, IJmeer en het hele Markermeer: dus behalve aan de kust óók in het midden van het land rond Huizen, Almere, Amsterdam, Edam, Volendam en Hoorn.
Strand, water, terrasjes, Sun!

Kortom? In Almere, Het Gooi, Bussum, Laren, Huizen, Muiden, Naarden, Weesp, Diemen, Mijdrecht, Amstelveen, Amsterdam, Schiphol, Zaandam, Zandvoort (ook op het circuit), Bloemendaal, Haarlem, IJmuiden, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Alkmaar, Purmerend, Edam, Volendam, Hoorn, Hoofddorp, Wassenaar, Den Haag, Scheveningen, Het Westland, Hoek van Holland, Brielle, De Maasvlakte, Europoort, Botlek, Vlaardingen, Schiedam, Rijswijk, Delft, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Waddinxveen.
Meer plekken? Laat het ons weten!

Tips
Kun je sommige stations niet vinden op je DAB+-ontvanger?

Druk dan even op de 'search' of 'scan'-button op je ontvanger. Voila!
Niet alle stations zijn overal via DAB+ te ontvangen, dus regelmatig even refreshen geeft je steeds het aanbod van waar je nu bent.

Om Sun FM Beachradio op je DAB-autoradio te vinden, kun je het beste even een 'scan' doen in de buurt van Den Haag, Delft, Zandvoort, Haarlem, Alkmaar of Almere: dan zal je radio hem zeker vinden. Niet vergeten: sla Sun FM meteen op als een van je favorieten: zo kun je hem dan voortaan zonder dat je nog hoeft te scannen, altijd via een simpele druk op de knop van je preset, heel ver ontvangen.

DAB+ is vooral geschikt voor ontvangst buiten, en niet zo goed binnen, ook niet achter glas. Zo werkt in de auto een plak-antenne aan de binnenkant van je ruit ook vaak minder goed: gebruik je echter een antenne buiten op het dak van je auto, dan kun je zomaar opeens heel veel zenders perfect ontvangen. DAB+ werkt prima buiten met je radio in de tuin, op je boot, en op het strand.


Maar Sun FM Beachradio kun je natuurlijk ook gewoon echt óveral in je auto ontvangen: gewoon online, of via de gratis Sun FM Beachradio app voor op je mobiel, waarmee je overal luistert in de beste kwaliteit met Apple Carplay in je auto.

Anders vind je Sun FM ook in je auto op TuneIn, Juke of vele andere platfoms: zoek gewoon even naar Sun FM Beachradio, of klik gemakkelijk op een van de de logo's hieronder.

Heel veel plezier. Denk je aan de buren? :-)