Ralph van Manen te gast in livestream-concert

Ralph van Manen te gast in livestream-concert

Op 25 september 2020 stond Zangeres en singer-songwriter Delise op het podium met haar theatershow ‘Kleine Dingen’. Die avond was het nieuwe werk van Delise live te horen in de Theaterbakkerheij in Gouda. Te gast was Ralph van Manen. Van hem hoorden we vandaag extra veel in de eerste aflevering van Wereldlicht op Sun Radio NL.

Delise

Van Delise hebben we nog niet vaak gehoord. Toch zullen we ook van haar binnenkort meer muziek laten horen. Delise maakt Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer/songwriter en folk. Al op 12 jarige leeftijd begint ze met zingen en liedjes schrijven.  Ze houdt ervan om met muziek bezig te zijn. Toch durft ze een bestaan als artieste niet aan. Delise: “Ik koos voor een studie Rechten en daarna voor een baan als juriste. Ik wilde advocaat worden; mijn eigen advocatenkantoor opzetten, dat was mijn plan.” Na een burn-out kwam ze erachter dat haar passie voor muziek groot is. Ze blijft nu binnen de wereld van muziek.

Ralph van Manen

Ralph van Manen was te gast in het concert van Delise. “Ralph start in 1993 zijn carrière als solo artiest en brengt in de jaren die volgen diverse live – en studio albums uit, afwisselend opgenomen in Nederland en Amerika en ingespeeld door zowel Nederlandse als Amerikaanse en Engelse musici. Samen met zijn eigen band treedt hij veelvuldig op diverse concertpodia en muziekevenementen”, zo schrijft hij op zijn officiële website.

Vandaag extra aandacht voor Ralph van Manen in de eerste aflevering van Wereldlicht op Sun Radio NL.

Andere muziek

Vandaag was er meer muziek te horen. Onder andere Stichting Opwekking, Schrijvers voor Gerechtigheid, Matthijn Buwalda en Kees Kraayenoord kwamen voorbij. Heb je deze aflevering gemist? Op donderdag wordt deze aflevering herhaald tussen 08.00 en 12.00 uur.

Nieuwe aflevering

Op donderdag is er ook een nieuwe aflevering te horen. Je hoort de nieuwe aflevering tussen 12.00 en 18.00 uur. Opnieuw hoor je veel gospelmuziek. ‘s avonds brengen we weer verslag uit op de website van Wereldlicht.

Bron: Wereldlicht.nl

Deel dit bericht!

Tags: , , , , , , , , , , ,

Accessibility