NEEDTOBREATHE – Into The Mystery

Op 30 juli 2021 kwam het album ‘Into The Mystery’ uit. Een nieuw album van de band NEEDTOBREATHE. Needtobreathe is een christelijke rockband uit South Carolina. Drie weken lang woonden de bandleden onder één dak, lachten ze tijdens de maaltijden die zij hadden, verkenden ze hun omgeving en namen ze het nieuwe album op. Dat deden de bandleden samen met coproducent en ingenieur Konrad Snyder en andere speciale gasten. Net zoals hun veelgeprezen album Out of Body uit 2020, profiteerde NEEDTOBREATHE van een stroom van inspiratie van het publiek en ging het mee op de golf van creativiteit. Dat resulteerde in dit nieuwe album.

Out of Body – Een terugblik

Energy Track

De band maakte een album dat een weerspiegeling is van het moment, maar onafhankelijk van alle verwachtingen. Het staat zelfs los van hun eigen verwachtingen. Want hoe intiem het verhaal ook mag lijken, ze filmden elke minuut ervan voor een aankomende documentaire getiteld ‘Into The Mystery’. Het album ‘Into The Mystery’ is deze maand de Energy Track bij Sun Radio NL.

Sunshine

Eén van de liederen op het nieuwe album heet Sunshine. Het lied gaat over ‘vragen stellen’. Het stellen van levensvragen en het nadenken over het leven. “Ik hoop dat we vragen stellen; ‘Tot de dag dat we sterven’“, zo begint de tekst van het lied. “Oh, ik weet dat dit leven soms gek is. Gewoon omdat je geleid wordt door het licht”. Hoe gek het leven soms ook kan lopen, er is een doel waar we op afstevenen. We leven met een hoofd vol vragen: waarom loopt het zo? Maar de toekomst zal uitwijzen waarom de dingen lopen zoals ze lopen.

Bekijk het album op Apple Music.

Deel dit bericht!
Accessibility