Matthijn Buwalda – Straks Als Ik Geen Pijn Meer Doe

Matthijn Buwalda – Straks Als Ik Geen Pijn Meer Doe

Matthijn Buwalda (1983) is liedschrijver en zanger. Hij heeft sinds 2006 verschillende cd’s uitgebracht en door heel Nederland concerten en voorstellingen gegeven. Zijn eerste albums bevatten liederen die ontstaan zijn vanuit zijn kerkelijke achtergrond. Bron: matthijnbuwalda.nl.

Niet lang geleden bracht Matthijn Buwalda het album ‘Rechtop Mens’ uit. “Negen nieuwe Nederlandstalige liedjes die het midden houden tussen kleinkunst en Nederpop. Geniet van het uptempo ‘Waar mijn hart’, laat je meenemen in het verhaal van ‘Hemel op aarde’ of droom weg bij het verstilde ‘Rechtop Mens.'”, aldus Buwalda online.

Energy Track

Een populair album van Buwalda is ‘Straks Als Ik Geen Pijn Meer Doe’. Op het album vind je zeven Nederlandstalige nummers. De liedjes zijn dichterlijk en gaan over het leven. Tegelijk worden hele gewone (maar ingewikkelde) levenszaken gekoppeld aan het geloof. Het album is uit 2014, maar nog altijd actueel. Het album staat in mei 2021 in de spotlights bij Sun Radio NL’s rubriek ‘Energy Track’.

Bekijk het album op iTunes.

Eenzaamheid, een eindeloos verdriet of de dood: het zijn benarde gebeurtenissen in het leven van mensen. Is er dan geen God die ons helpt? Soms lijkt God ver weg. Toch is dat niet zo. Als je  daadwerkelijk God met je hart zoekt, zal je een antwoord vinden. Het helpt je om verder te gaan, ondanks de benaderde situatie. Hoe gaan anderen ermee om? Je leert erover in de liedjes van Matthijn Buwalda. Bijvoorbeeld op het album van deze maand. En denk er vooral aan: “Bidt, en u zal gegeven worden; zoekt, en gij zult vinden, klop en er zal voor je worden opengedaan”, Matteüs 7 vers 7 en “Wees verheugd door de hoop die u hebt, wees standvastig wanneer u tegenspoed ondervindt, en bid onophoudelijk”, Romeinen 12 vers 12.

Deel dit bericht!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Accessibility