Future Of Forestry – Remember

Future Of Forestry – Remember

Future of Forestry is een Amerikaanse Indie rockband uit Zuid Californië. De naam van de band komt van een gedicht van C.S. Lewis, “The Future of Forestry”. Vorige maand bracht de band een nieuw album uit onder de titel: Remember.

De band

Future of Forestry wordt geleid door multi-instrumentalist, componist en producer Eric Owyoung. De band begon in 2006 en bracht in 2006 hun titelloze debuut-EP uit onder Credential Recordings (EMI). Hun eerste volledige album, Twilight, verscheen in 2007, maar de daaropvolgende jaren concentreerden Owyoung en de bandleden op een reeks EP’s, de Travel-serie, met drie volumes die tussen 2009 en 2010 werden uitgebracht.

Energy Track: Een boodschap

De band verspreid graag het woord van God. Op het nieuwe album ‘Remember’ wordt vooral ingegaan op het thema ‘tel je zegeningen’. Dat is goed zichtbaar in het gelijknamige titelnummer. “Houd vast aan wat je hebt. Houd vast aan wat je geeft. Houd vast aan wie je liefhebt”, luidt de songtekst. “Je wacht op een teken, je staat op een lijn. Je wacht op liefde, je wacht tot liefde je vindt. Je vraagt je af of je gefaald hebt of dat je schip is uitgevaren. De stem van liefde, de stem van liefde zal je roepen. […] Onthoud gewoon wie je bent. Onthoud gewoon wie je bent geweest en ik sta aan je zijde. Als de weg die je bewandelt ruw is. Wanneer je twijfelt of je genoeg bent. Onthoud gewoon wie je bent”.

Bekijk het album op Apple Music.

Een belangrijke boodschap in de bijbel is: Heb je naaste lief als jezelf (Leviticus 19:18b). Maar hoe kun je een ander liefhebben als je jezelf niet liefhebt? Bedenk en onthoud dat het begint bij jezelf te waarderen. Accepteer wie je bent. Straal liefde uit naar jezelf en anderen. Help je naaste. En onthoud wie je bent. Als de weg die je bewandelt ruw is, wanneer je twijfelt of je genoeg bent, onthoud gewoon wie je bent.

Deel dit bericht!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Accessibility