Carrie Underwood – My Savior

Carrie Underwood – My Savior

Carrie Underwood is een Amerikaans zangeres en maakt countrymuziek. Ze is ook werkzaam als actrice. In 2005 won Underwood ‘American Idol’. Op 10 maart 1983 werd Carrie Underwood geboren. Ze groeide op de boerderij van haar ouders op. Haar zussen zijn geboren in 1970 en 1973. Op 10 juli 2010 trouwde Underwood met ijshockeyspeler Mike Fisher. Begin maart 2015 kregen zij een zoon. Underwood zingt ook het liedje Ever Ever After dat terug te horen is in de film Enchanted (2007). Bron: Wikipedia (CC BY-SA 3.0).

Before He Cheats

Eén van de best gestreamde nummers van Carrie Underwood op dit moment is ‘Before He Cheats’.

Dit nummer kwam in 2005 uit en staat op het album ‘Some Hearts‘.

Energy Track

Eind maart 2021 bracht Underwood het album ‘My Savior’ uit. Het album staat in april 2021 in de spotlights bij Sun Radio NL’s rubriek ‘Energy Track’.

Bekijk het album op iTunes.

Ronduit het belangrijkste Christelijke feest is het Paasfeest. Tijdens Pasen wordt herdacht dat Jezus Christus voor ons aan het kruis heeft geleden. Hij was het lam dat voor onze zonden werd geofferd. Door zijn dood en opstanding zijn wij nu vrij. Net als Hij ons is voorgegaan, zo zullen wij ook dood gaan maar weer opstaan uit de dood. Dat betekent natuurlijk niet dat we nu ineens weer uit ons graf klimmen, maar wel een zekere toekomst van een nieuwe hemel en aarde zullen hebben. Door Jezus met je hart te volgen, word je gegarandeerd van die zekerheid. Tegelijk kun je het opstaan uit de dood ook van een figuurlijke kant bekijken. Christus volgen betekent leven naar je geloof. Dat betekent elkaar liefhebben en het goede doen. “Neem geen deel aan de vruchteloze praktijken van de duisternis maar ontmasker die juist, want wat daar in het verborgene gebeurt, is te schandelijk voor woorden. Maar alles wat door het licht ontmaskerd wordt, is zelf licht. Daarom staat er: ‘Ontwaak uit uw slaap, sta op uit de dood, en Christus zal over u stralen”’ (Bron: Efeziërs 5 vers 11-14, NBV).

Dit keer een feestelijke boodschap dus. Het album is dan ook een feestelijk album. Een album dat grijsgedraaid kan worden tijdens de Paasdagen op 4 en 5 april.

Deel dit bericht!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Accessibility